üZENŐFAL

Általános üzenőfal

14
Szóljon hozzá!

avatar
5 Comment threads
9 Thread replies
2 Követők
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
GergöZsoltSztárcsevics CsabaKirály ZoltánPoptarisznya admin Recent comment authors
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Zsolt
Vendég
Zsolt

Nem tudom hallgatni a Poptarisznyát webrádióról, pedig eddig tudtam. A reciva listájából is eltűnt a Poptarisznya és az Oldies is. Miért…?

Poptarisznya admin
Vendég
Poptarisznya admin

Jó kérdés. Megvizsgáltuk a dolgot, és arra jutottunk, hogy az eddigi összes regisztrációnk aktív és működik, beleértve a TUNE-IN, és a V-TUNER felületét is. Ez utóbbi hivatott az asztali internetrádiók listáiba feltüntetni a Poptarisznya.hu-t, és a Oldies-t is. Kicsit még kutakodunk a témában, hátha megtaláljuk az okot, de annyi bizonyos, hogy mi nem módosítottunk semmit mostanában.

Zsolt
Vendég
Zsolt

Köszönöm a választ. Ismét megnéztem, a listában a “P” betűnél csak 3 másik rádió van, Poptarisznya eltűnt.
Fura, hogy számítógépen bármikor tudom hallgatni, de a webrádión nem. Minden más “adó” viszont kifogástalanul jön a webrádión. Úgy gondolom, valami akkor mégsem úgy lehet, mint másoknál – mert miért pont csak a Poptarisznya nem jó…? Ha tudok bármiben segíteni a nyomozásban, szívesen állok rendelkezésre, e-mailben is.

Gergö
Vendég
Gergö

Szia! Most néztem meg, bejön a találatok között, csak be kell írni a teljes nevet… Esetleg deinstall, aztán újra fel. Remélem, úgy menni fog hamarost!

Zsolt
Vendég
Zsolt

Szia! Bocs, ezt nem értem. Hol jön be a találatok között? Az én rádiómon nem. És mit deinstall, aztán újra fel…?

Gergö
Vendég
Gergö

Bocs, én csak a Tune-in alkalmazásra gondoltam… Félreolvastam, azt hittem arról az alkalmazásról van szó.

Sztárcsevics Csaba
Vendég
Sztárcsevics Csaba

Tudom már, hogy 9 évesek lettetek, tudom, hogy megújult a poptarisznya honlapja, tudom, hogy Bon Jovi eltitkolta az esküvőjét, csak azt nem tudom, hogy hogyan lehet hallgatni a poptarisznyát. Hová kell kattintanom????

Poptarisznya admin
Vendég
Poptarisznya admin

Kedves Csaba, az oldal tetején, a bal oldalon a Poptartisznya logo felett van egy PLAY feliratú gomb, arra kattintva lehet megnyitni azt a lejátszót, amelyben tudod hallgatni a Poptarisznya.hu műsorait. A megnyíló ablak felső lejátszójában a főcsatornánk hallgatható, ott szólnak az élő műsorok is. Az ez alatt található másik két lejátszó pedig az Oldies, és a Blues-24 csatornáink hallgatását teszik lehetővé.

Sztárcsevics Csaba
Vendég
Sztárcsevics Csaba

Köszönöm szépen! 🙂

Sztárcsevics Csaba
Vendég
Sztárcsevics Csaba

Hogy lehet hallgatni a műsort?????????

Király Zoltán
Vendég
Király Zoltán

Jól jönne egy mobil app (IOS/Android) az oldies, blues v. a poptarisznya csatornához. Van e terv egy ilyen irányú fejlesztésre?

Poptarisznya admin
Vendég
Poptarisznya admin

Kedves Zoltán, igen, tervezünk egy olyan saját integrált lejátszót, melyben az összes csatornánk hallgatható lesz, és IOS/Android store-okból is letölthető. Addig a jelen oldalba integrált, a Poptarisznya logo felett található PLAY gombbal előhívható lejátszót ajánlom, ami az összes platformon működőképes, vagy ha mindenképp applikációra van szükség, akkor a TUNEIN ingyenes verzióját ajánlom, amely elérhető mindkét rendszeren.

Kerekes Gábor
Vendég
Kerekes Gábor

Az oldies csatornán játszott számok címei miért nem láthatóak?A főcsatornán is lehetne hosszabb nonstop zene mint itt. Imádom az adót főleg az oldies a kedvencem ezért hiányolom a számcímeket!

Poptarisznya admin
Vendég
Poptarisznya admin

Az Oldies csatornánk egy 24 órás zenecsatorna, ezzel szemben az úgynevezett Főcsatornánk, vagyis a Poptarisznya.hu Retro csatornája nem csupán zenéket, hanem élő műsorokat, és azok ismétlését is közvetíti. Voltaképpen ezért nem lehetséges a teljes 100% csak zene a főcsatornánkon. De talán kárpótolja a zenére éhes hallgatókat műsorvezetőink egyedi, személyes varázsa… A dalkijelzésen jelenleg dolgozunk, hamarosan az Elhangzott Dalok menüpontban a Főcsatorna mellett az Oldies csatornán elhangzott dalok is olvashatók lesznek.