üZENŐFAL

Általános üzenőfal

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
319 hozzászólás
legújabb
legrégebbi legnépszerűbb
Inline Feedbacks
View all comments
Kelemen Ernő
Kelemen Ernő
7 napja

Kedves Poptarisznya.hu csapata!

Szeretném megkérdezni, hogy a Music Story mikor lesz újra hallható?
Korábban valamelyik műsorban mintha hallottam volna, hogy esetleg már ez év elején újra műsoron lesz, de eddig sajmos még nem csendült fel a jól ismert szignál.

Előre is megköszönve a választ.

További szép napot

Kelemen73

Béla
Béla
11 napja

Le kellene venni a műsorról a 2023 évet reklámozó bejátszást, elmúlt, lejárt.

Magdi
Magdi
11 napja

Kedves László!Nagyon régen hallgatom a műsorait.Örömmel hallottam,hogy Komjáthy Györgynek lett vasárnaponként újra műsora.Azt is mindig hallgatom de szomorú vagyok,hogy még egy órát sem tart csak 50 perces.Szerintem egy ilyen legenda megérdemelne legalább egy órányi műsort.Üdvözlettel:F.Magdolna

Rapi Gyula
Rapi Gyula
19 napja

Sziasztok!
Apámnak keresném a Hajnali ébredés c számot. Sajnos bárhogy keresem nem lelem. Ő itt hallotta, előadót nem tud. Előre is köszi Jules

Vica
Vica
21 napja

Kedves Szerkesztő! Szeretném megkérdezni, hogy nem lesz elérhető a BLUES 24 rádióban éppen hallható zene előadójának adata – előadó/dalcím? Korábban, amikor hallgattam különböző online felületeken, kiírta ezeket az adatokat, ami számom fontos volt, mivel így a tudásomat is gyarapíthattam, érdekelt, hogy ki az előadó, és utána tudtam nézni a munkásságának, illetve örültem, ha felismertem az előadót, egy számomra nem ismert dal alapján (gitárjáték, énekhang :-).
Egyébként, mint mindig, csak dicsérni tudom az adót, imádom! 🙂 Válaszát előre is köszönöm!

Fügedi Zsolt
Fügedi Zsolt
25 napja

Kedves László!
Észak Walesből hallgatom Önöket.
Buszr vezetek,és a jobb fülemben halkan búg a Poptarisznya.hu!
Az első órát kifejezetten köszönöm! Mert előre éreztem a 3 hét nyári szabadság hangulatát Olaszországban!
További jó munkát,egészséget! Szép napot!

Zsolt,Walesből!

Kerekgyarto Noemi
Kerekgyarto Noemi
1 hónapja

Szép jó estét! Köszönöm szépen! Minden egyes szava igaz! Szó szerint sokk alatt vagyok! 🤗

Almár Judit
Almár Judit
1 hónapja

Esetleg megpróbálom én is a teljes elemzést úgyis most épp ritka emberpróbáló szakaszban vagyok.(munkahely váltás, édesanyám halála, eljegyzés felbontás, egyetemi vizsgák mindez egy hónap alatt)
Almár-Reisz Judit, 1971.08.13. 03.40. Budapest

Mester Detty
Mester Detty
1 hónapja

Köszönöm, hogy vagytok!Imádom a Blues 24, az Oldies 24 és a poptarisznya adásait !Az Oldies műsorában olyan rég nem hallott zenéket hallhatok, amit szinte már el is feledtem, s így újra előkereshetem, s rögzíthetem! Főként ifjú korom zenéit hallgatom vissza szívesen, de jó zenében” mindenevő vagyok”Gratulálok!Köszönöm!

Kerekgyarto Noemi
Kerekgyarto Noemi
1 hónapja

Kerekgyarto Noemi 1992 08 08 an születtem leánykori nevem Kocsis (Romániából) 2 gyerek édesanyja férjem Kerekgyarto Mihai-Gergő a Gergő nevét használja 1989 02 05 született!

Kerekgyarto Noemi
Kerekgyarto Noemi
1 hónapja

Jó estét kedves Zéró! Kerekgyarto Noemi vagyok két gyerekes édesanya lányokri nevem Kocsis 1992 08 08 an születtem férjem Kerekgyarto Mihály-Gergő és a Gergő nevét használja 1989 02 05 született! Egy teljes elemzést szeretnék! Köszönöm szépen!

Drezsanics István
Drezsanics István
1 hónapja

Üdvözlök mindenkit!
Visszaszámlálás jövő héten lesz??
Köszönöm a választ!

Istvàn Drezsanics
Istvàn Drezsanics
1 hónapja

Nagyszerű volt Komjáthy Gxörgy műsora!El sem hiszem,hogy 90 múlt!
Mintha kb.88 ban hallgatnám😂
Hihetetlenűl jól szerkeszti a zenéket még mindig!
A világon egyedűl álló!
Köszönöm az élményt!

Nagy Gabriella
Nagy Gabriella
1 hónapja

B. Tóth Lászlótól szeretném megkérdezni: Kedves Laci egy nagyon fontos eldöntendő kérdésről lenne szó. 29 éves házasok vagyunk ez évben és 31 éve vagyunk együtt a férjemmel. Anno még Tatabányán dolgoztam, sokat kirándultunk a környéken és még nem voltunk házasok, mikor egyszer Környén betévedtünk a búcsúba. Ha sztoriként itthon felvetődik ez a téma, a mai napig nincs egyezség közöttünk. Én azt mondom téged láttalak ott egy villanásra sétálni, a férjem pedig azt mondja nem te voltál. Szóval ez egy közel 30 éve eldöntendő kérdés közöttünk. Jókat nevetünk ezen persze, de az ugratás mellett szeretnénk pontot tenni a rejtély végére. Alapos… Tovább olvasom »

Labellohu
Labellohu
2 hónapja

Szeretem egész nap hallgatni az oldie csatornát. Nagyon javasolnám, hogy azt a szlogent, hogy a „legújabb rádió”, ki kellene már cserélni, mert szerencsére – és hála Nektek – túllépett rajta az idő. Köszönöm ha megoldjátok!

Istvàn Drezsanics
Istvàn Drezsanics
2 hónapja

A mai Bétoshow-hoz kötődik!
Csodálattal hallgattam Komjáthy Györgyöt.Továbbá szetintem egyedül álló az,hogy 90 évesen „új”műsórral jelentkezik!Ez hatalmas teljesítmény!Számomra,(számunkra)oriási élmény!Egy élő zene történelem!
A 80 as évektől kezdve hallgattam a műsorait,természetesen Laci poptarisznyájával párhuzamosan!Jól kiegészítették egymást.
Mindkettőjüknek jó egészséget kívánok!
Egy Abba nóta címe íllik ide:
„Thank you for the music”Mint zene rajongó,lemezgyűjtő,zenésznek,sokat adtatok.És adtok a mai napig!
Köszönöm!

Enikö Angie Edmonds
Enikö Angie Edmonds
3 hónapja

Kedves Fodor Janos!
Rovidebb-hosszabb ido ota hallgatom a Poptarisznya musorat, de eddig legtobbszor az oldies musorat. Nemreg atallitottam a radiot a rendes elo adasra es a Te musorodra akadtam. Meg kell mondjam, hogy barmikor is sikerul befognom, a zeneszamok nagszeru erzekkel vannak valogatva, csodalatos dalokkal es eloadokkal.
nagyon koszonom az elmenyt.

Laczó Péter
Laczó Péter
3 hónapja

először is le a kalappal a munkatársak előtt , tökéletesen megoldották a péntek esti műsorhiányt, + visszatért a péntek esti koktél, heti rendszereséggel ++ felkerülnek a koktélok a mixcloudra – ,
egy kérdésem lenne: a november 2-ai Betoshow illetve a múlt pénteki műsorözön felkerül -e a mixcloudra

Poptarisznya.hu admin
Poptarisznya.hu admin
3 hónapja
Reply to  Laczó Péter

Kedves Péter, nagyon szépen köszönjük a dícsérő szavakat. A november 2.-ai Bétóshow ugyan kint van az archívumunkban, de a Mixcloud sajnos letiltotta azt, a túl sok egy előadótól származó dal miatt… A pénteki műsor pedig az imént került ki az Archívumunkba.

Tamás
Tamás
3 hónapja

Szeretem halgattni a Poptarisznyát már rágóta halgatom 10 éve örülök hogy még megy működik ne is szüntessék meg. Folytassátok tovább szuper!

Vica
Vica
4 hónapja

Kedves Szerkesztő!
Úgy örültem, hogy rendeződött a Blues24 csatorna technikai problémája, de most sajnos megint nem működik!
Mi történt és mikor lesz újra?
Üdvözlettel: V

Poptarisznya.hu admin
Poptarisznya.hu admin
4 hónapja
Reply to  Vica

Kedves Vica!
Köszönjük a jelzést, közben kijavítottuk a hibát.

Katalin Zengődi
Katalin Zengődi
4 hónapja

Támogató vagyok de mégse tudom hallgatni egyik csatornát se. Nem értem, hogy miért négy öt napja

Poptarisznya.hu admin
Poptarisznya.hu admin
4 hónapja

Kedves Katalin! Az hogy támogató vagy, azt ezúton is köszönjük, de természetesen ez nem függ össze azzal, hogy hol, mikor, és min hallgatsz (vagy éppen nem tudsz hallgatni). Az elmúlt napokban rengeteg javítást végeztünk a stream-jeinken, a poptarisznya.hu integrált lejátszóján, és a kódokban. Megkérnélek, hogy először próbáld ki újra. Amennyiben a probléma továbbra is fennáll, úgy arra kérnélek, hogy nézd meg az emailjeidet, mert küldtünk egy több kérdésből álló listát, amelyre a hibakeresés miatt van szükség, és válaszolj nekünk rá. Köszönettel: Popovics Laci

Katalin Zengődi
Katalin Zengődi
4 hónapja

Kedves Laci.!.. Köszönöm szépen a segítséged már minden oké.

Kálmán Lajos
Kálmán Lajos
4 hónapja

Kb három hónapja ezt látjuk: Barry Mann – Love, True Love ELHANGZOTT DALOK Poptarisznya Oldies – Köztes-Önök Armanddal 1 151216 Association – Windy Sandie Shaw – Puppet On A String Poptarisznya Oldies – Köztes-60-70 Mariann 151216 Jerry Lee Lewis – Bonnie B Paul Anka – Dance On Little Girl Poptarisznya Oldies – Köztes-60-70 Mariann 151216 Hungária – Steffi, jöjj ma este velem Zalatnay Sarolta – Janos bacsi pipaja Poptarisznya Oldies – Köztes-Önök Cintulával 4 151216 Afric Simone – Hafanana Ralph McTell – Streets Of London Poptarisznya Oldies – Köztes-60-70 Armand 151216 Lulu & The Luvvers – Shout Hollies – Here… Tovább olvasom »

Poptarisznya.hu admin
Poptarisznya.hu admin
4 hónapja
Reply to  Kálmán Lajos

Kedves Lajos! Bizonyára elkerülte a figyelmed, hogy az előző kommentedre alább már reagáltunk. Annyit azonban még hozzátennék, hogy jelenleg már naponta minimum kétszer „jelezzük a szolgáltatónak” (csúnyábbat akartam írni, de visszafogtam magam…), hogy még kéne oldani a dolgot… Bízom benne, hogy mostmár összeszedik magukat…

Kálmán Lajos
Kálmán Lajos
4 hónapja

Kösz ! Remélem megoldják hamarosan !!!!

Poptarisznya.hu admin
Poptarisznya.hu admin
4 hónapja
Reply to  Kálmán Lajos

Pont most jelezték, hogy elkészültek. Most mi (én) jövök, és meglátom, fel tudom-e tenni, amit kell. 🙂

Polgár Attila
Polgár Attila
4 hónapja

Sajnos látom a hanyatlás elindult. Hajcser Attila is távozott, ami sokunknak nagy szívfájdalom, hisz a egyik leghallgathatóbb műsor volt azoknak, akik szeretik az adott stílust. Csak remélni tudom, hogy minden megoldódik…

Kálmán Lajos
Kálmán Lajos
5 hónapja

Szégyen,hogy nincs olyan szakemberetek,aki megoldaná a lejátszási listát az old csatornán !!!!

Poptarisznya.hu admin
Poptarisznya.hu admin
4 hónapja
Reply to  Kálmán Lajos

Sajnos nem rajtunk múlik, hanem a szerverszolgáltatón. Mi már több mint 10 éve kidolgoztuk a megoldást rá, (ami az átállásig tökéletesen üzemelt is) de sajnos a jelenlegi szolgáltatónk nem képes számunkra megoszthatóvá tenni egy olyan mappát, amin keresztül újra működhetne az egész…

Győrfi Szilvia
Győrfi Szilvia
5 hónapja

Hol van Attila és a Music Story? Ugye lesz még? Nekem ez a műsor segít túlélni a mindennapokat a munkahelyemen. Mindig annyira vártam, most pedig hiába 🙁 Üdv: Gy. Szilvi Ajkáról

Poptarisznya.hu admin
Poptarisznya.hu admin
5 hónapja

Sajnos egyenlőre Attila műsora bizonytalan ideig szünetel, az okokról pedig nincs felhatalmazásunk beszélni, de mindenesetre az leszögezhetjük, hogy Attila egészségügyileg rendben van. Mi is várjuk őt vissza, és amint újra részt tud majd venni a rádió életében, azt azonnal jelezzük. Addig pedig minden péntek esti 21 órától valamelyik kollégánk jelentkezik egy hasonló műsorral (jellemzően Kiss Gyuri). Ha gondolod, hallgass bele, hátha elnyeri tetszésedet, amíg Attilát nélkülöznünk kell.

Varga László
Varga László
5 hónapja

Érdeklődnék, hogy a Music Story című műsort Hajcser Attilával fogjuk-e még hallani?

Poptarisznya.hu admin
Poptarisznya.hu admin
5 hónapja
Reply to  Varga László

Amint Attila újra részt tud venni a rádió életében, úgy mindenképp. Egyenlőre még 2 hétig biztosan nem lesz Music Story, utána meglátjuk, hogy haladnak Attila dolgai.

Attila
Attila
5 hónapja

ma nincs BéTóShow?!

Poptarisznya.hu admin
Poptarisznya.hu admin
5 hónapja
Reply to  Attila

B. Tóth Laci stúdiójában (illetve annak körzetében) egy szolgáltatói szakasz áramszünete miatt nem tudott Laci műsort készíteni. Jövő héten csütörtökön reméljük, hogy már minden rendben lesz.

Szabó András
Szabó András
5 hónapja

Érdeklődnék hogy miért nincs Hajcser Attila és a műsora?
Üdvözlettel Szabó András

Poptarisznya.hu admin
Poptarisznya.hu admin
5 hónapja
Reply to  Szabó András

Attila bizonytalan ideig nem tud a rádió életében részt venni, arra pedig nem kaptunk tőle meghatalmazást, hogy az okokról beszéljünk. Mi is nagyon várjuk őt vissza, de ahogy azt a Facebookon is írtuk, bizonytalan ideig szünetel a műsora. Addig is péntek esténként 21 órától mindíg valamelyik kollégánk (jellemzően Kiss Gyuri) készít műsort a Music Story sávjában. Amint tudunk valamit, azonnal jelezzük.

Kemsei Zoltán
Kemsei Zoltán
5 hónapja

T. Szerkesztőség!

Megoldható esetleg, ha a Blues 24 csatorna helyreáll, akkor az Elhangzott dalok listáján is rajta legyenek a számok?

Köszönöm szépen

Poptarisznya.hu admin
Poptarisznya.hu admin
5 hónapja
Reply to  Kemsei Zoltán

Kedves Zoltán! Igen, igyekszünk megoldani a dalok megjelenítését, néhány héten belül az összes csatornánknak.

Sanyi
Sanyi
5 hónapja

Üdvözlöm! Nem működik megint a blues 24 rádió.

Poptarisznya.hu admin
Poptarisznya.hu admin
5 hónapja
Reply to  Sanyi

Kedves Sanyi, igen, jogos az észrevétel. Mind az Oldies, mind a Blues 24 csatornánkat teljesen újrakonfiguráljuk, szerver (vas) szinten is, hogy mentesítsük őket minden korábbi problémától. Az Oldies már 90%-ban elkészült, de sajnos a Blues 24-en több probléma, akadály is felmerült. Egy kis türelmet kérünk, terveink szerint a BLUES 24 napokon belül újra hallgatható lesz.

Vica
Vica
6 hónapja

Tisztelt Munkatársak! A Blues24 nem megy, sok-sok napja, vagy ha ment is, épp akkor nem próbálkoztam, mert 0-24-ben a semmit nem hallgatom. 🙁 Remélem megoldódik már a probléma, mert nagyon színvonalas a műsoruk, sok embernek ajánlottam, hogy ez a legjobb adó, és van aki azóta csak ezt hallgat(ná)ja! Üdv

Poptarisznya.hu admin
Poptarisznya.hu admin
5 hónapja
Reply to  Vica

Kedves Vica, igen, jogos az észrevétel. Mind az Oldies, mind a Blues 24 csatornánkat teljesen újrakonfiguráljuk, szerver (vas) szinten is, hogy mentesítsük őket minden korábbi problémától.Az Oldies 90%-ban elkészült, de sajnos a Blues24-es több probléma/akadály is felmerült. Egy kis türelmet kérünk, terveink szerint a BLUES 24 napokon belül újra megszólal.

Kovács Béla
Kovács Béla
6 hónapja

Jólhallom vagy csak álmodom? Végre helyére került minden beállítás! Köszönöm! 🙂

Kálmán Lajos
Kálmán Lajos
6 hónapja

Ismét nem hallható !!!!!!!

Kálmán Lajos
Kálmán Lajos
6 hónapja

Nem mondta be B Tóth laci, hogy 12-től adásszünet várható !
Üdv

Kovács Béla
Kovács Béla
6 hónapja

0 adás, sehol semmi! 🙁

Poptarisznya.hu admin
Poptarisznya.hu admin
6 hónapja
Reply to  Kovács Béla

Pontosan melyik csatornánkra érti?

Poptarisznya.hu admin
Poptarisznya.hu admin
6 hónapja

Közben kiderült. Sajnos kívülálló helyen, a szerverszolgáltatónknál van technikai hiba.

Kálmán Lajos
Kálmán Lajos
6 hónapja
Reply to  Kovács Béla

Éjjel én is ezt tapasztaltam ! Sajnos !!! Egyre több az ilyen hiba !!!!!!!

Kemsei Zoltán
Kemsei Zoltán
6 hónapja

Régi szívfájdalmam: a Blues 24 csatorna dalai miért nincsenek fent az Elhangzott dalok oldalon? Meg tudnák oldani?

Köszönöm szépen!

Poptarisznya.hu admin
Poptarisznya.hu admin
6 hónapja
Reply to  Kemsei Zoltán

Amint túl leszünk a BLUES-24 adásláncának módosításán, meg fogjuk oldani a dolgot.

Kálmán Lajos
Kálmán Lajos
6 hónapja

Megjegyzem,hogy az oldies csatorna elhangzott dalok ,MOST HALLHATÓ DAL sorban van egy négyzet alakú karakter,ami talán bekavarhat ! Üdv

Kálmán Lajos
Kálmán Lajos
6 hónapja

Akkor nincs esély,hogy lássuk az oldies csatorna aktuális lejátszási listáját ??
Köszi !

Poptarisznya.hu admin
Poptarisznya.hu admin
6 hónapja
Reply to  Kálmán Lajos

De van, csak nem mostanában, mivel a teljes adásláncunkat újra kell építenünk mind az Oldie, mind a Blues 24 csatornánk vonatkozásában, és ehhez időre van szükségünk. Még kb. 3-4 hét, mire minden normalizálódik.

Kovács Béla
Kovács Béla
6 hónapja

Megjött az Oldies adás, köszönöm. 🙂

Kovács Béla
Kovács Béla
6 hónapja

Megkérdezem, hogy így kényszeritik a hallgatót a főműsör hallgatására vagy miért van rendszeresen az egyéb csatornák szüneteltetése?

Gergely
Gergely
6 hónapja
Reply to  Kovács Béla

Ez sajnos technikai hiba a stream oldaláról, ahogy Popó elmagyarázta, dolgoznak a hibán. Szerintem nincs itt semmi kényszer. Csak probléma néha.

Kálmán Lajos
Kálmán Lajos
7 hónapja

Vagy a technikát kellene cserélni,vagy a technikust, mert gyakori a hiba (adásszünetek ,listák rossz működése stb ).Pedig szinte mindig titeket hallgatlak már több,mint tíz éve,illetve most csak hallgatnálak !!!

Gergely
Gergely
7 hónapja
Reply to  Kálmán Lajos

Pont most magyarázza a Popó, hogy sajnos nem rajtuk múlik a dolog, dolgoznak a megoldáson (szolgáltató és adatbázis hiba).

Kovács Béla
Kovács Béla
7 hónapja

A hétvége óta az Oldies műsöra olyan, mit a tv adás. A zene halkabb, a „reklám” erősebb hagerővel szól. 🙁

Last edited 7 hónapja by Kovács Béla
Kovács Béla
Kovács Béla
7 hónapja

-Gratulálok a szerkesztőnek, ki az Oldies műsorában elhangzott „karácsonyi köszöntéseket” július végén beszerkesztette! Aktuális lesz majd egy fél év múlva. 🙁

Gergely
Gergely
7 hónapja
Reply to  Kovács Béla

Valószínű számítógépes hiba lehetett, nem kell komolyan venni. A nagy melegben még jól is eshet 🙂

Kovács Béla
Kovács Béla
7 hónapja

Müködik, köszi! 🙂

Kovács Béla
Kovács Béla
7 hónapja

Sajnos ismételten beütött a hiba, nem megy az Oldies csatorna. 🙁

Béla
Béla
7 hónapja

Műkszik! Köszönöm! 🙂

Kálmán Lajos
Kálmán Lajos
7 hónapja

Szia ! Mi történt az oldies csatornával ? !

Kovács Béla
Kovács Béla
7 hónapja

Hétfő délutánra a jelzett csatornák megszólaltak de az oldies csak egy délutánt bírt ki. Estére már megint megnémult és azóta sem szól.:-(

Kovács Béla
Kovács Béla
7 hónapja

Szombat reggel, délelőtt óta nincs oldies és blues 24 adás! Nem tünik fel senkinek? 🙁

Poptarisznya.hu admin
Poptarisznya.hu admin
7 hónapja
Reply to  Kovács Béla

Kedves Béla! Köszönjük a jelzést. Sajnos, egy hónapok óta elhúzódó technikai probléma gyűrűzött be a streamszolgáltatónk szerverein, ezért rajtunk kívülálló okokból kifolyólag nem volt hallható az adás. Később ugyan elindult egy ideiglenes stream, de az nem azonos az Oldies csatornánk repertoárjával. A szolgáltató keddre ígéri a megoldást, amely remélem immáron végleges lesz…

Joe
Joe
8 hónapja

Köszi ez jó volt!