üZENŐFAL

Általános üzenőfal

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
336 hozzászólás
legújabb
legrégebbi legnépszerűbb
Inline Feedbacks
View all comments
Susanna Johansson
Susanna Johansson
3 napja

Üdvözlet Svédországból! Jó a zene! Köszönjük

Gyulai László
Gyulai László
9 napja

Üdvözlöm a szerkesztőséget. Szeretnék egy kis szívességet kérni. Tegnap az az 2024.06.02.-án hallottam egy nagyon régóta keresett dalt a visszaszámlálás műsorban, A dal 11-07-és 11-10.perckor volt adásban. Sajnos nem tudom az együttes nevét és a dal címét sem. Ha lehetséges legyenek szívesek az email.ra vagy messengerre elküldeni az információt. Üdvözlettel Gyulai László.

Farkas Lajos
Farkas Lajos
10 napja

Kedves Poptarisznya !
Popovics László azt ígérte, hogy a Hajcser Attila honléte május végéig tisztázva lesz.
Az ígéretnek megfelelően ez biztos így is lett. Ennek ellenére én valahogy lecsúsztam a tájékoztatásról.
Kérelek benneteket, hogy írjátok meg mis is lett a döntés.

Tisztelettel: Farkas Lajos

Némethné Pap Kornélia
Némethné Pap Kornélia
15 napja

Jó estét, hova kell írni az évszámot?
Ide írjam?

Oroszi Dániel
Oroszi Dániel
18 napja

Szia Misi! Itt vagyok,hallgatom a rádiót. Majd eltudod mesélni,amiket kérdeztem?

JAKAB BARNABÁS
JAKAB BARNABÁS
19 napja

A MEGOLDÁS FLIRTS

Hatlábú Farkas 🐺
Hatlábú Farkas 🐺
22 napja

Esetleg az adó 1% át lehetne utalni? Valami alapítványi cím, vagy efféle?

Kovács Gabi
Kovács Gabi
1 hónapja

Jó estét ! Nem gondoltatok még rá hogy le cseréljétek ezt a köcsög müsorvezetöt aki szombat este 8 tól 10 ig végig pofázza az összes számot ? Kurva idegesitö a csávó ! De gondolom ö azt gondolja hogy geci jó fej 🤮

Hatlábú Farkas 🐺
Hatlábú Farkas 🐺
22 napja
Reply to  Kovács Gabi

Esetleg érdemes meghallgatni a bárány Attila előadásait

Snowman
Snowman
4 napja
Reply to  Kovács Gabi

Egyet értek.

Vica
Vica
2 hónapja

Üdvözlöm! Újfent nem szól a blues24 rádió! 🙁

Drigàn Dorottya
Drigàn Dorottya
2 hónapja

Köszönöm szépen Drigàn Dorottya jövöhéten jelentkezem.

Szűcs József
Szűcs József
2 hónapja

Kedves Mindenki! Segítséget kérnék Bárkitől, aki korosztályom béli, és rendszeresen hallgatta a 60-as évek végi, 70-es évekbeli pop-rock korszak zenéit. Én már egy „70+”-os vagyok, aki Taste-en, Jimí Hendrix-en, Deep Purple-ön, és velük együtt számos más kiválóságok feledhetetlen alkotásain nőttem fel . Amit most szeretnék kérni Tőletek, az egy kicsit furcsának tűnhet. Egy kortárs jóbarátom vetette fel nekem nemrég azt a kérdést, hogy a fent említett időszakban ki volt az az egyszemélyes angolszász énekes, dalos, „utcazenész”, aki mindössze egy monoton ritmikus nagydob zenei aláfestéssel, Ti-Tá, Ti-Tá, Ti-Tá…morzejelzés hangzású monológgal adta elő az emlékem szerint Henrik király udvari bolondja énekét, „Hi-hi-ho-ho-há-há”… Tovább olvasom »

Győrfi Szilvia
Győrfi Szilvia
2 hónapja

Kedves Poptarisznya csapat!
Szeretném megkérdezni, hogy mikor kerülnek fel a Zeneturmix legutolsó műsorai a Mixcloudra? Egy ideje már nem tettétek fel, én sajnos soha nem tudom élőben hallgatni, most nagyon szomorú vagyok, hogy nem találom már őket. Ugye felkerülnek még?
Üdvözlettel: Győrfi Szilvi, Ajkáról

Drezsanics István
Drezsanics István
2 hónapja

Üdvözlök Mindenkit!A holnapi visszaszámlálás reklámjában az áll,hogy lehet üzenni Komjáthy Györgynek!Őszintén bevallom,számomra megtiszteltetés,hiszen ha máshogy nem,de így kapcsolatot lehet valamilyen formában teremteni vele,és a stábbal!Kis gyerek voltam,mikor apukám vasárnaponként a magnó mellett várta a legújjabb nótákat!Ez kb 79-80 körűl volt.Ott ragadt meg bennem,mikor mondta,”mindjárt jön a Komjáthy”😄Persze nem tudtam mit jelent.Majd én kamaszként nagyon is!86 után rendszeresen hallgattam az összes műsorát,Péntekenként 18:30 „fiataloknak cimmel,amit nagyon vártam!Az akkor népszerű eurodisco vonal volt amit szerettem.Mindig voltak korszakaim,minden stilust meghallgattam.Rap,funky,alternatív zene,hard rock,prog rock stb.Ezeket mind Komjáthy úrnak köszönhetem,hiszen nélküle ezek a stílusok felvételek nem jutottak volna hozzánk.Magam is zenélek,szenvedélyes lemezgyűjtő vagyok.Szóval apukám,és a… Tovább olvasom »

Geri84
Geri84
3 hónapja

Üdvözlöm a Poptarisznya csapatát!
Először is szeretném megköszönni a munkájukat,főleg B.Tóth Lászlónak, hogy ennyi munkát -energiát fektet ebbe a rádióba, hogy nekünk hallgatóknak visszahozza fiatalságunk,gyerekkorunk.Jómagam két éve találtam rá a rádióra miután édesanyám itt hagyott minket.Rengeteg emléket segített felidézni gyerekkoromból és így egy kicsit „könnyebb” volt átvészelni ezt az időszakot.
Hajcser Attilát nagyon várom vissza, remélem mihamarabb rendezödnek egyéb elfoglaltságai.
Kitartást kívánok mindenkinek!

Kelemen Ernő
Kelemen Ernő
3 hónapja

Kedves Poptarisznya.hu csapata!

Szeretném megkérdezni, hogy a Music Story mikor lesz újra hallható?
Korábban valamelyik műsorban mintha hallottam volna, hogy esetleg már ez év elején újra műsoron lesz, de eddig sajmos még nem csendült fel a jól ismert szignál.

Előre is megköszönve a választ.

További szép napot

Kelemen73

Béla
Béla
3 hónapja

Le kellene venni a műsorról a 2023 évet reklámozó bejátszást, elmúlt, lejárt.

Magdi
Magdi
3 hónapja

Kedves László!Nagyon régen hallgatom a műsorait.Örömmel hallottam,hogy Komjáthy Györgynek lett vasárnaponként újra műsora.Azt is mindig hallgatom de szomorú vagyok,hogy még egy órát sem tart csak 50 perces.Szerintem egy ilyen legenda megérdemelne legalább egy órányi műsort.Üdvözlettel:F.Magdolna

Rapi Gyula
Rapi Gyula
3 hónapja

Sziasztok!
Apámnak keresném a Hajnali ébredés c számot. Sajnos bárhogy keresem nem lelem. Ő itt hallotta, előadót nem tud. Előre is köszi Jules

Vica
Vica
4 hónapja

Kedves Szerkesztő! Szeretném megkérdezni, hogy nem lesz elérhető a BLUES 24 rádióban éppen hallható zene előadójának adata – előadó/dalcím? Korábban, amikor hallgattam különböző online felületeken, kiírta ezeket az adatokat, ami számom fontos volt, mivel így a tudásomat is gyarapíthattam, érdekelt, hogy ki az előadó, és utána tudtam nézni a munkásságának, illetve örültem, ha felismertem az előadót, egy számomra nem ismert dal alapján (gitárjáték, énekhang :-).
Egyébként, mint mindig, csak dicsérni tudom az adót, imádom! 🙂 Válaszát előre is köszönöm!

Fügedi Zsolt
Fügedi Zsolt
4 hónapja

Kedves László!
Észak Walesből hallgatom Önöket.
Buszr vezetek,és a jobb fülemben halkan búg a Poptarisznya.hu!
Az első órát kifejezetten köszönöm! Mert előre éreztem a 3 hét nyári szabadság hangulatát Olaszországban!
További jó munkát,egészséget! Szép napot!

Zsolt,Walesből!

Kerekgyarto Noemi
Kerekgyarto Noemi
4 hónapja

Szép jó estét! Köszönöm szépen! Minden egyes szava igaz! Szó szerint sokk alatt vagyok! 🤗

Almár Judit
Almár Judit
4 hónapja

Esetleg megpróbálom én is a teljes elemzést úgyis most épp ritka emberpróbáló szakaszban vagyok.(munkahely váltás, édesanyám halála, eljegyzés felbontás, egyetemi vizsgák mindez egy hónap alatt)
Almár-Reisz Judit, 1971.08.13. 03.40. Budapest

Mester Detty
Mester Detty
4 hónapja

Köszönöm, hogy vagytok!Imádom a Blues 24, az Oldies 24 és a poptarisznya adásait !Az Oldies műsorában olyan rég nem hallott zenéket hallhatok, amit szinte már el is feledtem, s így újra előkereshetem, s rögzíthetem! Főként ifjú korom zenéit hallgatom vissza szívesen, de jó zenében” mindenevő vagyok”Gratulálok!Köszönöm!

Kerekgyarto Noemi
Kerekgyarto Noemi
4 hónapja

Kerekgyarto Noemi 1992 08 08 an születtem leánykori nevem Kocsis (Romániából) 2 gyerek édesanyja férjem Kerekgyarto Mihai-Gergő a Gergő nevét használja 1989 02 05 született!

Kerekgyarto Noemi
Kerekgyarto Noemi
4 hónapja

Jó estét kedves Zéró! Kerekgyarto Noemi vagyok két gyerekes édesanya lányokri nevem Kocsis 1992 08 08 an születtem férjem Kerekgyarto Mihály-Gergő és a Gergő nevét használja 1989 02 05 született! Egy teljes elemzést szeretnék! Köszönöm szépen!

Drezsanics István
Drezsanics István
4 hónapja

Üdvözlök mindenkit!
Visszaszámlálás jövő héten lesz??
Köszönöm a választ!

Istvàn Drezsanics
Istvàn Drezsanics
5 hónapja

Nagyszerű volt Komjáthy Gxörgy műsora!El sem hiszem,hogy 90 múlt!
Mintha kb.88 ban hallgatnám😂
Hihetetlenűl jól szerkeszti a zenéket még mindig!
A világon egyedűl álló!
Köszönöm az élményt!

Nagy Gabriella
Nagy Gabriella
5 hónapja

B. Tóth Lászlótól szeretném megkérdezni: Kedves Laci egy nagyon fontos eldöntendő kérdésről lenne szó. 29 éves házasok vagyunk ez évben és 31 éve vagyunk együtt a férjemmel. Anno még Tatabányán dolgoztam, sokat kirándultunk a környéken és még nem voltunk házasok, mikor egyszer Környén betévedtünk a búcsúba. Ha sztoriként itthon felvetődik ez a téma, a mai napig nincs egyezség közöttünk. Én azt mondom téged láttalak ott egy villanásra sétálni, a férjem pedig azt mondja nem te voltál. Szóval ez egy közel 30 éve eldöntendő kérdés közöttünk. Jókat nevetünk ezen persze, de az ugratás mellett szeretnénk pontot tenni a rejtély végére. Alapos… Tovább olvasom »

Labellohu
Labellohu
5 hónapja

Szeretem egész nap hallgatni az oldie csatornát. Nagyon javasolnám, hogy azt a szlogent, hogy a „legújabb rádió”, ki kellene már cserélni, mert szerencsére – és hála Nektek – túllépett rajta az idő. Köszönöm ha megoldjátok!

Istvàn Drezsanics
Istvàn Drezsanics
5 hónapja

A mai Bétoshow-hoz kötődik!
Csodálattal hallgattam Komjáthy Györgyöt.Továbbá szetintem egyedül álló az,hogy 90 évesen „új”műsórral jelentkezik!Ez hatalmas teljesítmény!Számomra,(számunkra)oriási élmény!Egy élő zene történelem!
A 80 as évektől kezdve hallgattam a műsorait,természetesen Laci poptarisznyájával párhuzamosan!Jól kiegészítették egymást.
Mindkettőjüknek jó egészséget kívánok!
Egy Abba nóta címe íllik ide:
„Thank you for the music”Mint zene rajongó,lemezgyűjtő,zenésznek,sokat adtatok.És adtok a mai napig!
Köszönöm!

Enikö Angie Edmonds
Enikö Angie Edmonds
6 hónapja

Kedves Fodor Janos!
Rovidebb-hosszabb ido ota hallgatom a Poptarisznya musorat, de eddig legtobbszor az oldies musorat. Nemreg atallitottam a radiot a rendes elo adasra es a Te musorodra akadtam. Meg kell mondjam, hogy barmikor is sikerul befognom, a zeneszamok nagszeru erzekkel vannak valogatva, csodalatos dalokkal es eloadokkal.
nagyon koszonom az elmenyt.

Laczó Péter
Laczó Péter
6 hónapja

először is le a kalappal a munkatársak előtt , tökéletesen megoldották a péntek esti műsorhiányt, + visszatért a péntek esti koktél, heti rendszereséggel ++ felkerülnek a koktélok a mixcloudra – ,
egy kérdésem lenne: a november 2-ai Betoshow illetve a múlt pénteki műsorözön felkerül -e a mixcloudra

Poptarisznya.hu admin
Poptarisznya.hu admin
6 hónapja
Reply to  Laczó Péter

Kedves Péter, nagyon szépen köszönjük a dícsérő szavakat. A november 2.-ai Bétóshow ugyan kint van az archívumunkban, de a Mixcloud sajnos letiltotta azt, a túl sok egy előadótól származó dal miatt… A pénteki műsor pedig az imént került ki az Archívumunkba.

Tamás
Tamás
7 hónapja

Szeretem halgattni a Poptarisznyát már rágóta halgatom 10 éve örülök hogy még megy működik ne is szüntessék meg. Folytassátok tovább szuper!

Vica
Vica
7 hónapja

Kedves Szerkesztő!
Úgy örültem, hogy rendeződött a Blues24 csatorna technikai problémája, de most sajnos megint nem működik!
Mi történt és mikor lesz újra?
Üdvözlettel: V

Poptarisznya.hu admin
Poptarisznya.hu admin
7 hónapja
Reply to  Vica

Kedves Vica!
Köszönjük a jelzést, közben kijavítottuk a hibát.

Katalin Zengődi
Katalin Zengődi
7 hónapja

Támogató vagyok de mégse tudom hallgatni egyik csatornát se. Nem értem, hogy miért négy öt napja

Poptarisznya.hu admin
Poptarisznya.hu admin
7 hónapja

Kedves Katalin! Az hogy támogató vagy, azt ezúton is köszönjük, de természetesen ez nem függ össze azzal, hogy hol, mikor, és min hallgatsz (vagy éppen nem tudsz hallgatni). Az elmúlt napokban rengeteg javítást végeztünk a stream-jeinken, a poptarisznya.hu integrált lejátszóján, és a kódokban. Megkérnélek, hogy először próbáld ki újra. Amennyiben a probléma továbbra is fennáll, úgy arra kérnélek, hogy nézd meg az emailjeidet, mert küldtünk egy több kérdésből álló listát, amelyre a hibakeresés miatt van szükség, és válaszolj nekünk rá. Köszönettel: Popovics Laci

Katalin Zengődi
Katalin Zengődi
7 hónapja

Kedves Laci.!.. Köszönöm szépen a segítséged már minden oké.

Kálmán Lajos
Kálmán Lajos
7 hónapja

Kb három hónapja ezt látjuk: Barry Mann – Love, True Love ELHANGZOTT DALOK Poptarisznya Oldies – Köztes-Önök Armanddal 1 151216 Association – Windy Sandie Shaw – Puppet On A String Poptarisznya Oldies – Köztes-60-70 Mariann 151216 Jerry Lee Lewis – Bonnie B Paul Anka – Dance On Little Girl Poptarisznya Oldies – Köztes-60-70 Mariann 151216 Hungária – Steffi, jöjj ma este velem Zalatnay Sarolta – Janos bacsi pipaja Poptarisznya Oldies – Köztes-Önök Cintulával 4 151216 Afric Simone – Hafanana Ralph McTell – Streets Of London Poptarisznya Oldies – Köztes-60-70 Armand 151216 Lulu & The Luvvers – Shout Hollies – Here… Tovább olvasom »

Poptarisznya.hu admin
Poptarisznya.hu admin
7 hónapja
Reply to  Kálmán Lajos

Kedves Lajos! Bizonyára elkerülte a figyelmed, hogy az előző kommentedre alább már reagáltunk. Annyit azonban még hozzátennék, hogy jelenleg már naponta minimum kétszer „jelezzük a szolgáltatónak” (csúnyábbat akartam írni, de visszafogtam magam…), hogy még kéne oldani a dolgot… Bízom benne, hogy mostmár összeszedik magukat…

Kálmán Lajos
Kálmán Lajos
7 hónapja

Kösz ! Remélem megoldják hamarosan !!!!

Poptarisznya.hu admin
Poptarisznya.hu admin
7 hónapja
Reply to  Kálmán Lajos

Pont most jelezték, hogy elkészültek. Most mi (én) jövök, és meglátom, fel tudom-e tenni, amit kell. 🙂

Polgár Attila
Polgár Attila
7 hónapja

Sajnos látom a hanyatlás elindult. Hajcser Attila is távozott, ami sokunknak nagy szívfájdalom, hisz a egyik leghallgathatóbb műsor volt azoknak, akik szeretik az adott stílust. Csak remélni tudom, hogy minden megoldódik…

Kálmán Lajos
Kálmán Lajos
8 hónapja

Szégyen,hogy nincs olyan szakemberetek,aki megoldaná a lejátszási listát az old csatornán !!!!

Poptarisznya.hu admin
Poptarisznya.hu admin
7 hónapja
Reply to  Kálmán Lajos

Sajnos nem rajtunk múlik, hanem a szerverszolgáltatón. Mi már több mint 10 éve kidolgoztuk a megoldást rá, (ami az átállásig tökéletesen üzemelt is) de sajnos a jelenlegi szolgáltatónk nem képes számunkra megoszthatóvá tenni egy olyan mappát, amin keresztül újra működhetne az egész…

Győrfi Szilvia
Győrfi Szilvia
8 hónapja

Hol van Attila és a Music Story? Ugye lesz még? Nekem ez a műsor segít túlélni a mindennapokat a munkahelyemen. Mindig annyira vártam, most pedig hiába 🙁 Üdv: Gy. Szilvi Ajkáról

Poptarisznya.hu admin
Poptarisznya.hu admin
8 hónapja

Sajnos egyenlőre Attila műsora bizonytalan ideig szünetel, az okokról pedig nincs felhatalmazásunk beszélni, de mindenesetre az leszögezhetjük, hogy Attila egészségügyileg rendben van. Mi is várjuk őt vissza, és amint újra részt tud majd venni a rádió életében, azt azonnal jelezzük. Addig pedig minden péntek esti 21 órától valamelyik kollégánk jelentkezik egy hasonló műsorral (jellemzően Kiss Gyuri). Ha gondolod, hallgass bele, hátha elnyeri tetszésedet, amíg Attilát nélkülöznünk kell.

Tito
Tito
1 hónapja

mit vartal annyira, hogy dormogjon a mikrofonba hosszu perceken at bulikrol, az elso kezfogasrol meg zsiroskenyerrol,disznovagasrol nosztalgiazzon stb…Persze lehet erről is de megvan a modja. O nem ertett hozza. Aztan meg hozzadvagott valami legujabb moder talking mixet amit epp most szerzett be a baratjatol es amitol mar szetuntad a fejed es tiz+ percig tart Gagyi musor volt semmi ujat nem hozott magaval pedig lehetett volna. Nem volt ismerete errol a mufajrol, vagy repertoarja, nem tudta milyen zenet kene kepviseljen. Hallgasd a Poptarisznyat !🙂

Varga László
Varga László
8 hónapja

Érdeklődnék, hogy a Music Story című műsort Hajcser Attilával fogjuk-e még hallani?

Poptarisznya.hu admin
Poptarisznya.hu admin
8 hónapja
Reply to  Varga László

Amint Attila újra részt tud venni a rádió életében, úgy mindenképp. Egyenlőre még 2 hétig biztosan nem lesz Music Story, utána meglátjuk, hogy haladnak Attila dolgai.

Attila
Attila
8 hónapja

ma nincs BéTóShow?!

Poptarisznya.hu admin
Poptarisznya.hu admin
8 hónapja
Reply to  Attila

B. Tóth Laci stúdiójában (illetve annak körzetében) egy szolgáltatói szakasz áramszünete miatt nem tudott Laci műsort készíteni. Jövő héten csütörtökön reméljük, hogy már minden rendben lesz.

Szabó András
Szabó András
8 hónapja

Érdeklődnék hogy miért nincs Hajcser Attila és a műsora?
Üdvözlettel Szabó András

Poptarisznya.hu admin
Poptarisznya.hu admin
8 hónapja
Reply to  Szabó András

Attila bizonytalan ideig nem tud a rádió életében részt venni, arra pedig nem kaptunk tőle meghatalmazást, hogy az okokról beszéljünk. Mi is nagyon várjuk őt vissza, de ahogy azt a Facebookon is írtuk, bizonytalan ideig szünetel a műsora. Addig is péntek esténként 21 órától mindíg valamelyik kollégánk (jellemzően Kiss Gyuri) készít műsort a Music Story sávjában. Amint tudunk valamit, azonnal jelezzük.

Kemsei Zoltán
Kemsei Zoltán
8 hónapja

T. Szerkesztőség!

Megoldható esetleg, ha a Blues 24 csatorna helyreáll, akkor az Elhangzott dalok listáján is rajta legyenek a számok?

Köszönöm szépen

Poptarisznya.hu admin
Poptarisznya.hu admin
8 hónapja
Reply to  Kemsei Zoltán

Kedves Zoltán! Igen, igyekszünk megoldani a dalok megjelenítését, néhány héten belül az összes csatornánknak.

Sanyi
Sanyi
9 hónapja

Üdvözlöm! Nem működik megint a blues 24 rádió.

Poptarisznya.hu admin
Poptarisznya.hu admin
9 hónapja
Reply to  Sanyi

Kedves Sanyi, igen, jogos az észrevétel. Mind az Oldies, mind a Blues 24 csatornánkat teljesen újrakonfiguráljuk, szerver (vas) szinten is, hogy mentesítsük őket minden korábbi problémától. Az Oldies már 90%-ban elkészült, de sajnos a Blues 24-en több probléma, akadály is felmerült. Egy kis türelmet kérünk, terveink szerint a BLUES 24 napokon belül újra hallgatható lesz.

Vica
Vica
9 hónapja

Tisztelt Munkatársak! A Blues24 nem megy, sok-sok napja, vagy ha ment is, épp akkor nem próbálkoztam, mert 0-24-ben a semmit nem hallgatom. 🙁 Remélem megoldódik már a probléma, mert nagyon színvonalas a műsoruk, sok embernek ajánlottam, hogy ez a legjobb adó, és van aki azóta csak ezt hallgat(ná)ja! Üdv

Poptarisznya.hu admin
Poptarisznya.hu admin
9 hónapja
Reply to  Vica

Kedves Vica, igen, jogos az észrevétel. Mind az Oldies, mind a Blues 24 csatornánkat teljesen újrakonfiguráljuk, szerver (vas) szinten is, hogy mentesítsük őket minden korábbi problémától.Az Oldies 90%-ban elkészült, de sajnos a Blues24-es több probléma/akadály is felmerült. Egy kis türelmet kérünk, terveink szerint a BLUES 24 napokon belül újra megszólal.

Kovács Béla
Kovács Béla
9 hónapja

Jólhallom vagy csak álmodom? Végre helyére került minden beállítás! Köszönöm! 🙂

Kálmán Lajos
Kálmán Lajos
9 hónapja

Ismét nem hallható !!!!!!!

Kálmán Lajos
Kálmán Lajos
9 hónapja

Nem mondta be B Tóth laci, hogy 12-től adásszünet várható !
Üdv

Kovács Béla
Kovács Béla
9 hónapja

0 adás, sehol semmi! 🙁

Poptarisznya.hu admin
Poptarisznya.hu admin
9 hónapja
Reply to  Kovács Béla

Pontosan melyik csatornánkra érti?

Poptarisznya.hu admin
Poptarisznya.hu admin
9 hónapja

Közben kiderült. Sajnos kívülálló helyen, a szerverszolgáltatónknál van technikai hiba.

Kálmán Lajos
Kálmán Lajos
9 hónapja
Reply to  Kovács Béla

Éjjel én is ezt tapasztaltam ! Sajnos !!! Egyre több az ilyen hiba !!!!!!!

Kemsei Zoltán
Kemsei Zoltán
9 hónapja

Régi szívfájdalmam: a Blues 24 csatorna dalai miért nincsenek fent az Elhangzott dalok oldalon? Meg tudnák oldani?

Köszönöm szépen!

Poptarisznya.hu admin
Poptarisznya.hu admin
9 hónapja
Reply to  Kemsei Zoltán

Amint túl leszünk a BLUES-24 adásláncának módosításán, meg fogjuk oldani a dolgot.