Munkatársaink

Műsorvezetők

B. Tóth László

Programigazgató, Zenei Igazgató, Műsorvezető,
A rádió alapító tagja

 • Bétóshow   /Csütörtökönként 9h-12h/
 • Poptarisznya   /Vasárnaponként 14h-18h A Retro Rádióban/

B. Tóth László 1947. május 5-én született Budapesten.

Iskolái elvégzése után Tv-Rádió műszerésznek állt.
Zeneszeretetének köszönhetően hamarosan a Fővárosi Művelődési Ház Magnós-klubjának alapító tagja lett, előadóművészi működési engedéllyel.

Az évek-évtizedek során rengeteg szórakozóhelyen fellépett mint lemezlovas. Többek közt az egykori Csillagfény disco egyik vezető Dj-je is volt.

A Magyar Rádióban 1976-1981 között külsősként tevékenykedett, majd 1981 és 2002 között zenei szerkesztő munkatársként dolgozott, de saját műsorokat is szerkesztett.

1982-től a Poptarisznya című műsor műsorvezető – szerkesztője volt a Petőfi Rádióban. 1989-2002 között a Calypso Rádió 873 főszerkesztője.

Jelenleg a Poptarisznya internetes változatát, a poptarisznya.hu internet rádiót üzemelteti, valamint vasárnap délutánonként a Retro Rádióban vezeti klasszikus műsorát, Poptarisznya címmel.

Popovics László

Ügyvezető, Technikai Igazgató, Műsorvezető,
Zenei szerkesztő, A rádió alapító tagja

 • Péntek esti koktél   /Péntekenként 19h-21h/

László vagyok Budapestről… No de félre a tréfát! Valóban Popovics László a becsületes nevem.

Sok mindennel foglalkoztam az elmúlt több mint 30 évben…
Már gyermekkoromban körvonalazódott az érdeklődési köröm: diszkó, rádiózás, számítástechnika, elektronika, repülés. Ezek mellől a mai napig nem tágítottam.

Hálás vagyok a sorsnak, hogy mindegyik témában megtalálhattam a számításom, valamint hogy azt csinálhatom, amit szeretek.

Munkám során jó pár rádióban megfordultam már. Voltam Műsorvezető, Zenei Igazgató, Zenei szerkesztő, stb. Mindegyiknek megvolt a maga varázsa, és szépsége. Megszámolni sem tudnám, hány csapatban dolgoztam, dolgozhattam lelkesen, és akkor, ott boldogan. Rengeteg élmény, emlék, és mégis…

Most először végre úgy érzem, megérkeztem. Jó helyen, rendes, érdekes, és értékes emberek társaságában, egy igazán profi csapatban, végre most először kötöttségektől mentesen művelhetem a szakmát. Csak Mi, és a Hallgatók… Mint egy nagy család. Haza értem, itthon vagyok végre. Ez itt a Poptarisznya.hu..

Hajcser Attila

Zenei szerkesztő, Műsorvezető

 • IDEIGLENESEN NINCS ADÁSBAN
 

Hamarosan…

Orbán Dj Mix Tamás

Kreatív Igazgató, Szignálkészítő, Dj, Műsorvezető

 • Mixtúra   /Szerdánként 14h-16h/

Hamarosan…

Komjáthy György

A magyar könnyüzenei rádiózás atyja

 • visszaszámlálás  /vasárnap délelőtt 10h/

Előttem egy csillogó klaviatúra, három oktáv fekete-fehér billentyűzet orgona regiszterrel. Még ma is hallom a régi templomi énekek harmónia világát, és ez emlékezésre késztet. Hogy mi is történt? Vagy álom volt az egész?

Az orgona padról álltam fel és lehettem rádiós. Előbb technikai rendező, majd műsor szerkesztő. A véletlen játéka volt, hogy én, aki addig csak a klasszikus zenével foglalkoztam, egy szép napon a könnyűzene, a slágerlisták “hangja” lettem. “a Komjáthy”. Sikerült megnyernem a hallgatók bizalmát. A rádiónak fontos volt a jó közönségkapcsolat.

Köszönet azoknak akik mellettem álltak, segítettek. Rajtuk is múlt, hogy több mint négy évtizeden át ott volt a nevem az újságokban a Vasárnapi koktél, a Csak fiataloknak, vagy a Töltsön egy órát kedvenceivel című műsorokkal.

Később a kereskedelmi rádiózás két zászlóshajójával, a Danubius, és a Sláger rádióval szerződtem. De hol van már a Danubius, hol a Sláger Rádió? Mások jöttek, mások foglalták el az étert. És ez így van rendjén. Tényleg így van rendjén?

Ma már csak a Poptarisznya.hu rádióban B.Tóth László ösztönzésének hatására ébresztem fel néha-néha a “Komjáthy Koktélt”. Mert nálam visszatértek a régi idők, a régi élmények. Az orgona csodálatos hangja, a templomi csend misztikus légköre, a klasszikus és romantikus mesterek örök értékű alkotásai…

Fodor János

Televíziós, Rádiós Műsorvezető, Szerkesztő, Újságíró

 • Fodrok /Keddenként 20h-23h/

1953-ban született Budapesten. Diákkorában iskolaújságot és rádiót szerkesztett, 1977-78-ban pedig a Magyar Rádió riporteriskolájának hallgatója lett, aminek elvégzése után állást ajánlott neki Mester Ákos, a 168 óra című műsor főszerkesztője, így a Krónika rovathoz került.

A Magyar Rádióban eltöltött évekre úgy emlékszik vissza, hogy remek hangulat volt, de az elvárások is nagyok voltak. Sok területen dolgozhatott, így a Krónika és 168 óra mellett zenés és beszélgetős műsorokat is készíthetett. Ott volt a Danubius Rádió létrehozásában, dolgozott a Calypso Rádióban is.

1986-ban a Krónika akkori rovatvezetője, aki párttitkár is volt, ellehetetlenítette, távoznia kellett a Rádióból. Fodor szerint a rendszerhívő főnök az akkoriban egyre erősödő reformmozgalom megállításáért küzdött, ez vezetett a konfliktushoz. (Egyébként az egykori párttitkár később a MIÉP szóvivője lett…) A Híradó akkori vezetői Aczél Endre, Sándor István, Elek János azonnal átveszik. Előbb a Magyar Televízió Híradójánál szerkesztő-riporter, majd később az MTV főmunkatársa.

Mindeközben folyamatosan dolgozik mint külsős a Magyar Rádióban, legtöbbet a Petőfi adón, különböző műsorokban. Pályázik a Magyar Rádió Elnöki tisztjéért. Amikor Such György lett az elnök, indokolás nélkül eltávolítják.

2006-ban csoportos létszámleépítésre hivatkozva kidobják a Magyar Televízióból. Nevéhez köthető egyebek között a délelőtti televíziózás, a reggeli híradó, a csevegés. Egyik emlékezetes interjúja Déri Jánossal készült.

2007-től egy ideig az ATV munkatársaként dolgozott. Vezetett és szerkesztett műsort a Rádió Q-ban, jelenleg internetes rádióban, a Poptarisznya online adásában próbálja bizonyítani, hogy két dal között is lehet értéket, gondolatot közvetíteni a hallgatóknak.

2005-ben megálmodta és létrehozta az Egészségligetet. A százezres nagyrendezvény a városligetben hét évig szolgálja a közt.

Dombóvári Gábor

Televíziós, Rádiós Műsorvezető, Szerkesztő, Újságíró

 • Matiné /Szombatonként 9h-12h/

Pályafutását 1970-ben tanítóként kezdte. Volt segédmunkás, berendező, majd forgatókönyvírást tanult és külkereskedőként is dolgozott.

1970 óta foglalkozik újságírással is, külső munkatárs volt a Tv-híradónál és a Rádióban. 1977-től a Rádió Krónika-rovatának munkatársa volt.

1987-től 1990-ig az MTV “A Hét” című műsorát vezette, 1988-tól a Tv2 munkatársa volt, valamint több rádióban is megfordult az elmúlt évtizedekben. Jelenleg több televíziónál is dolgozik, mindeközben a Poptarisznya.hu rádió hétvégi műsorvezetője.

Kiss György

Műsorvezető, Szerkesztő

 • Zeneturmix /péntekenként 21H-24H/

Hamarosan…

Szigeti Ferenc

Műsorvezető, a Karthago együttes vezetője

 • Rocksziget /Minden vasárnap 20h-22h/

Hamarosan…

Kiss Zoltán Zéro

Műsorvezető, Numerológus, a KGB és a Karthago tagja

 • Számmisztika, Zéro, Zene! /Hétfőnként 20h-22h/

Hamarosan…

Kovács József

Műsorvezető, a Blues-24 rádió vezetője

 • Bluesmegálló   /Csütörtökön 20h-23h/

Hamarosan…

Cory

Műsorvezető, a Happy Gang zenekar tagja

 • Ideiglenesen nincs adásban

Hamarosan…

Boros Csaba

Műsorvezető, a Republic együttes tagja

 • Ideiglenesen nincs adásban

Hamarosan…

Éles István

Humorista, Rádiós Műsorvezető, Szerkesztő

 • Ideiglenesen nincs adásban

Hamarosan…

Bencze Attila

Műsorvezető, szerkesztő

 • Ideiglenesen nincs adásban

Hamarosan…

Sándor András

Műsorvezető, szerkesztő, újságíró

 • Made in Hungary /Szerdánként 20h-22h/

Hamarosan…

Aradi Tibor

Műsorvezető, humorista

 • Ideiglenesen nincs adásban

Hamarosan…

Varga Ferenc József

Műsorvezető, humorista

 • Ideiglenesen nincs adásban

Hamarosan…

Technikai munkatársak

Komjáthy Zoltán

Szignál, és Reklámkészítő „mester”

 • Szignáljaink, reklámjaink elkészítése

Hamarosan…

Döry Endre

Szignál, és Reklámkészítő „mester”

 • Szignáljaink, reklámjaink elkészítése

Hamarosan…

Papp Györgyi

Színésznő, Előadóművész, Szinkronszínész

 • A Poptarisznya.hu női szignálhangja

Hamarosan…

Erdélyi Mariann

Színésznő, Előadóművész, Szinkronszínész

 • A Poptarisznya.hu női szignálhangja

Hamarosan…

Keresztes Tibor Cintula

Lemezlovas, Műsorvezető, Szignálhang

 • A Poptarisznya „szignálhangja”
 • Alkalmi társműsorvezető

Hamarosan…

Kautzky Armand

Színművész, Szinkronszínész

 • A Poptarisznya.hu férfi station hangja

Hamarosan…