Megújult a Poptarisznya honlapja

Avagy megújul a Poptarisznya.hu vol.2!

A Poptarisznya.hu 2010-es tervezése, valamint a 2011-es indulás óta eltelt jó pár, szám szerint 9 év. Ez idő alatt a webes technológia éppúgy változott, mint a hallgatóink által a rádió használatára vonatkozó igények.

2020-ban már nem csupán „leülök a gép elé rádiót hallgatni” felkiáltással kívánják rádióállomásunkat elérni, hanem a modern kor követelményei szerint tabletről, vagy akár okostelefonról is!

És akkor még nem is beszéltünk azokról, akik útközben hallgatnának bennünket…

Nincs ezen mit szépíteni, egész egyszerűen elavult a pár éve még újnak számító oldalunk, de ez a informatikai világban amúgy is megszokott dolog.

Mindezek figyelembevételével, illetve a 9 év alatt kapott hallgatói véleményekkel felvértezve van szerencsénk bejelenteni:

Elkészült, a Poptarisznya.hu vadonatúj honlapja!

Azok, aki élő műsorainkat figyelemmel kísérik hétről hétre, talán nem lepődnek meg, hiszen az elmúlt hónapokban már jeleztük, szándékozunk a régi, elavult, a mai kor követelményeinek nem megfelelő weboldalunkat leváltani. Nos, ez most sikerült…

Természetesen az új oldal még épülni, szépülni, és fejlődni fog a következőkben, sőt urambocsá, még egy két hiba is lehet rajta, ezeket igyekszünk minél előbb kijavítani, de nagyon bízunk benne, hogy ez az új dizájn elnyeri tetszésüket, és örömmel látogatják a jövőben is a Poptarisznya megújult oldalát!

Ezúton mondunk köszönetet minden résztvevőnek, aki érdemben akár egy picit is hozzátett ahhoz, hogy a Poptarisznya.hu új weboldala elkészülhessen, és üzembe állhasson!

Az egész oldalszerkezetet, a weboldal dizájnját, tartalmát Popovics Laci álmodta meg, és hónapokig dolgozott nem csak a terveken, hanem voltaképpen a megvalósításon is.

Az ő munkáját segítette többek közt  Téglásy Gyuri, akinek az új logónkat köszönhetjük, vagy Gál Jani, aki hacsak tehette, megpróbált a felmerülő problémákra megoldást találni.

Főleg a véghajrában volt jelentős szerepe Schäner Lászlónak aki az utolsó pár napban felmerülő problémákra gyors, és szakszerű megoldásokat kidolgozva reagált, elősegítve így az új weboldal határidős elkészültét.

Nagyon hálásak vagyunk még Varga Robinak, aki alapvetően személyi edző, de a programozásban is elég erős ahhoz, hogy segítségével oldalunkat jobbá tehessük. Rajta kívül még Kovács Gyuri (Topi), valamint Tóth Wolf Attila, és Mátyás Tibor véleményét is köszönjük.

Munkánkat segítette még szerveroldalról a WRX Online csapata Nyári Péter vezetésével, és természetesen Bobytoo, a rádiószerverek királynője! Nélkülük most nem lehetne itt ez az oldal.

A WRX ONLINE OLDALA IDE KATTINTVA ÉRHETŐ EL

És most, nincs más dolgunk, mint ebben az emelkedett ünnepi hangulatban meginvitálni hallgatóinkat, látogatóinkat vadonatúj weboldalunkra egy kis szörfözésre, böngészésre!

Nézzenek körül nálunk, érezzék jól magukat, és ha gondolják, írják meg véleményüket!

Jó szórakozást kívánunk!