Jon Bon Jovi eltitkolt esküvője

Avagy semmi sem olyan egyszerű...

Jon Bon Jovi egy igazi ikon volt a 80-as években, (valójában mind a mai napig az) akiért nők milliói rajongtak. De hiába a hírnév, és a rengeteg lehetőség, Jon Bon Jovinak helyén volt a szíve, és az esze!

Szíve ugyanis azért a Dorothea Hurley-ért dobogott, akibe még a középiskolába szeretett bele.

Szerencsére ez a vonzalom kölcsönösnek bizonyult, ezért aztán jogosan merül fel a következő lépés: Esküvő! Hát, ez sajnos nem volt ennyire egyszerű…

Ne felejtsük el, hogy a nyolcvanas évek második felében járunk, és egy rockzenész világsztárról beszélünk, aki kiterjedt női rajongotáborral (is) rendelkezik!

Most gondoljanak bele, mit reagálnának a plátói értelemben vett szerelmes rajongóhölgyek egy, a rajongásuk tárgyát képező sztár esküvői híre hallatán?

Nos, ezért fordulhatott az elő, hogy Jovi menedzsere egész egyszerűen megtiltotta a frigyet, vagyis a házasságot.

Szerencsére ez a tény nem szegte kedvét a szerelmes párnak, akik meg sem álltak Las Vegas-ig, ahol is 1989-ben teljes titokban egybekeltek.

Ez a fajta titkolózás olyannyira igaz, hogy még a saját családtagjaiknak is csupán egy évvel az esküvő után szóltak a dologról, akik érthető módon megdöbbenve fogadták a hírt.

Hasonlóan megdöbbenve értesültek a házasságról az akkori lemezgyár képviselői, valamint maga a menedzser is, aki finoman szólva is kikelt magából, jelezve, hogy a rockzenei karriernek ezennel annyi…

A dolog sajnos nem volt alaptalan, ugyanis mikor a rajongók megtudták, hogy „kedvencük elkelt”, állítólag óriási hisztéria tört ki!

Mindezek ellenére ennyi idő távlatából nyugodtan kijelenthetjük, hogy sem a menedzsernek, sem a lemezkiadónak nem volt igaza, Jon Bon Jovi, és a Bon Jovi 1989 után is fantasztikus dalokat, és maradandót alkotott!

Mindezt úgy, (vagy talán épp ezért…) hogy közben a házasságuk is szépen alakult Dorotheával, aki 4 gyermekkel ajándékozta meg.

„Életem legjobb döntése volt ez a házasság

Nyilatkozta John Bon Jovi, aki napjainkban is nagyon boldog gyönyörű feleségével, és hálás azért, hogy annak idején egymásra találtak!