Best of Disco különkiadás!

Pénteken 18h-tól Best of disco Hargittay Gáborral!

5 hónap szünet után 2021 február 26.-án pénteken 18 órától újra élőben jelentkezik (ezúttal egy különkiadás formájában) a Best of Disco Hargittay Gáborral!

Kalandozások a 80-as és 90-es évek disco és dance zenei világában. Zenei érdekességek háttér infók, történetek, előadói és zenei háttéremberek kulisszái a disco világából anno és most! Máshol alig, vagy egyáltalán nem játszott dalok, és exkluzív verziók a 80’s és 90’s évek disco és dance zenéiből!

Gábor neve ismerősen csenghet az Euro Italo disco műfaj kedvelőinek körében, mivel a Hargent Média tulajdonosáról van szó, amely az elmúlt évtizedekben nemcsak Magyarországon, hanem szerte Európában jó néhány, a stílust érintő kiadványt jelentetett már meg.

Legyen szó Sabrináról, a Silent Circle-ről, Linda Jo Rizzo-ról, vagy a Joy-ról, szinte minden előadó megtalálható a repertoárban, sőt még a Bud Spencer & Terence Hill filmek kultikus dalai is!

Az ikonikus kiadó napjainkban is aktív, jelenleg is készülnek kiadványok cd, és vinyl lemez formájában.

Mindezekről, és sok minden másról is szól mai műsorunk, melyben Gábor műsorvezetőtársa Hajcser Attila lesz, aki a Poptarisznya.hu Italo, Euro, High NRG szakértője, így bizton állíthatjuk: Fantasztikus 3 óra elé néznek a műfaj szerelmesei!

Best Of Disco Hargittay Gáborral és Hajcser Attilával!

START: 2021 február 26. 18 óra!