BUÉK-2023 a Poptarisznya.hu-n!

A Poptarisznya.hu Szilveszteri / Újévi műsorkínálata

BUÉK 2023!

A Poptarisznya.hu idén is megrendezi szokásos Szilveszteri / Újévi műsorkavalkádját. Zene, Próza, Vidámság, Kabaré, Humor, és Komoly dolgok, Nosztalgia, Időgép, és megannyi minden még!
 
A tervezett adásmenet:
 
—-== december 31. szombat: ==—-
9h-12h: Matiné Dombóvári Gáborral élőben!
 
—-== december 31. szombat – január 1. vasárnap: ==—-
18h-04h Szilveszteri Koktél élőben Popovics László vezényletével!
 
18h-20h: Nosztalgikus hangulatban összekapcsolódik az Oldies alcsatornánk a Főcsatornával, és a 60-as 70-es évek dalai, kabarészámai, emlékei dominálnak Popovics Lacival, majd B.Tóth László a korabeli szilveszterekre emlékezve válogatja a dalokat, miközben a 60-as 70-es évek szilvesztereiről sztorizgat, nosztalgiázik!
 
20h-21h: Popovics Laci zenél, közben a hallgatókat is bevonja kvízkérdésekkel, melyekre a Facebook oldalunkon várjuk a válaszokat. Ezen felül időgépes nosztalgiapillanatok, és sokminden más várja a szórakozni, nosztalgiázni vágyókat!
 
21h-23h: Music Story Szilveszter Hajcser Attilával, és Hargittay Gáborral 2 órában! Italo Disco, High NRG, és a többi jól megszokott dalok a srácoktól, némi agymenéssel fűszerezve, mindez szilveszterre hangolva!
 
23h-02h: Popovics Laci óra- és évbúcsuztatója, éjfélkor Himnusz, Újévi köszöntés, Házibuli Disco Warm Up, majd a Remix Dj Party-s Dj Hudák (Hudák Misi) újévi Funkyshow-ja!
 
02h-04h: Orbán Dj Mix Tamás, a Poptarisznya.hu házi Dj-je a szokásos kitűnő házibulizenéivel táncoltatja meg a nagyérdeműt, hajnalig!
 
Ezen kívül többször kapcsoljuk a fiktív, Vörös Hajnal Retro Presszóban rendezett Fix Traktor tehetségkutatót, terveink szerint az időgépünk segítségével ellátogatunk a Szomszédokba, a Három kívánságba, de Dévényi Tibor Torpedójába is belehallgatunk majd, stb.
 
Mindenkit szeretettel várunk!