Az első 10 év… / élő ünnepi műsor!

12 órás élő exkluzív show a 10 éves poptarisznya.hu-n!

Más számára egy szám, nekünk egy fontos mérföldkő. És azoknak a lelkes hallgatóinknak is, akik a kezdetek óta velünk vannak vagy időközben csatlakoztak hozzánk. Bizony, 10 évesek lettünk. A születésnapon pedig 10 órás, exkluzív show-val köszönjük meg a közönségünk bizalmát, hűségét.

Ebben a nem könnyű világban óriási dolog, hogy vállalkozásunk megérte a kerek évtizedet. Amikor elkezdtük, Magyarországon még nagyon gyermekcipőben járt az online rádiózás. Legendás rádiósok, legendás nevek és mentoráltjaik vállalták az úttörő szerepet, hogy egy újfajta tartalomgyártást elfogadtassanak idehaza, és meg is szerettessék azt a közönséggel.

Volt itt minden a mögöttünk álló évtizedben. Könny és mosoly, hullámhegyek és hullámvölgyek, ám missziónk küldetése mindig átsegített a nehéz helyzetekben: szórakoztatni és a béke szigeteként elfeledtetni a hallgatókkal a hétköznapok problémáit.

Az exkluzív születésnapi műsorban 2021. 05. 05-én 10 órától, a jól ismert slágerek, kedvencek, különlegességek mellett a mikrofonnál az elmúlt tíz év műsorvezetői A-tól V-ig: Aradi Tibor és Varga Ferenc József, Bencze Attila, Boros Csaba, Cory a Happy Gangből, Dombóvári Gábor, Éles István, Fodor János, Hargittay Gábor, Kiss György, Kiss Zoltán Zéro, Komjáthy György, Kovács József, László Zoltán és Walla Sándor, Nádas György, Rozgonyi Gábor, Rózsa Péter, Sándor András, Szigeti Ferenc.

Házigazdák: B.Tóth László, Hajcser Attila, Orbán Tamás, és Popovics László.

Kezdődhet a következő 10 év! Mi továbbra is számítunk Önökre!

Születésnapi ajándékként pedig csak annyit kérünk: vigyék jó hírünket, és minél több ismerősüknek mondják el: érdemes hallgatniuk a Poptarisznya.hu internetes rádiót!